Cursus Mystieke Tarot

cursusplaatje Tarot

In deze Blended e-cursus zijn

  • 2 praktijk middagen  op een weekend, waar alles uitgelegd word en u kan oefenen
  • een e-cursus met alle info, zowel de gewone uitleg als de mystieke uitleg

In deze Cursus Mystieke Tarot leert u niet alleen de gewone uitleg, maar vooral de Mystieke uitleg. In de e-cursus  krijg u de normale uitleg, tijdens de praktijkdag de Mystieke uitleg

De Tarot als levens weg met alle beproevingen en leerprocessen. Martin Doornbos heeft begin jaren '80 de de Tarot geleerd, eerst de gewone uitleg en later na een paar inwijdingen ook de Mystieke Tarot.
De Mystieke Tarot gaat over het levenspad en daarin kan je veel zien waarom het alles zo gebeurd en wat de leerprocessen zijn

Tarotkaarten kunnen je helpen te groeien in bewustzijn en gebeurtenissen te begrijpen. Zij geven je inzichten in moeilijke tijden en leren je meerdere mogelijkheden te zien zodat je helderheid verkrijgt in je situatie.

Je kunt kaarten leggen op alle mogelijke situaties, hierdoor krijg je een mogelijk om je zelfkennis te ontwikkelen, je innerlijke wijsheid te verdiepen en verbinding te maken met je innerlijk licht.

In de kaarten liggen verborgen kwaliteiten die je op basis van de duiding kunnen helpen situaties op een dieper niveau te ervaren en te begrijpen.


deze cursus word gegeven door Martin Doornbos, hij heeft als Mystikus vele jaren ervaring in de Tarot