Organen slaan negatieve energie en boosheid op

organen

Negatieve emoties kosten ons altijd positieve energie en schaden onze lichamen.
Boosheid is altijd een reactie van ons Ego, dat deze pijn voelt. Door die Ego pijn lost te laten, kan het geheeld worden. Boosheid is eigenlijk een reactie op machteloosheid en men probeert op die manier weer macht te krijgen.
Tel eens tot tien wordt nog veel gezegd. Het is niet voor niets dat men dit zegt tegen iemand die boos is en onnadenkend wil reageren op een gebeurtenis. Als je in je emoties schiet en eerst eens tot tien telt, heb je die boze emotie in je gevoelens verwerkt en kun je rationeel met jezelf overleggen. Zoals, wat de gevolgen kunnen zijn van een directe reactie en de vaak jarenlange nare nasleep er van.

Boos worden, boos zijn en boos blijven, kost onnoemelijk veel energie Zeker als het spontaan gebeurdt en deze verloren energie meteen moet worden opgevuld. Deze negatieve energie die weer een andere soort negatieve energie aantrekt. Het wordt erger als men de boosheid niet wil loslaten. Dan gaat het vast zitten in de lichamen en aura.

Soort zoekt soort is ook een gezegde die niet zomaar in het leven geroepen is. Het betekent dat positief denken positieve energie aantrekt. Negatief denken, angst, begeerte en boosheid trekt negatieve energie aan. Om de innerlijke boosheid in stand te houden, hebben we negatieve energie van anderen nodig. Dus gaan mensen ruzie maken om de energie weer aan te vullen. Positieve mensen trekken positieve energieën aan. Boze mensen proberen hun dat af te pakken. Sta dit niet toe en probeer positieve gedachte te krijgen en te houden. Denk aan positieven en mooie gebeurtenissen.

Hetzij in onmin met familieleden, vreemden, of dat je in een echtscheiding zit. Het maakt niets uit Jij zult in pure boosheid vaak jezelf niet kunnen zijn, of juist wel en dan ben je een naar woede mens?

Mensen die hun agressieve temperament niet in bedwang kunnen houden en vaak ruzie zoekend met anderen in de kroeg, op straat, kermissen e.d en als er ook nog alcohol of drugs in het spel zijn, worden onmenselijk en beestachtige brutaal en gevaarlijk. Ze willen in zichzelf oude ego pijn overwinnen. Hun gekwetst ego overwinnen. Dat kan op die manier niet en zij blijven dus bezig. Tot er mee stoppen en in therapie het overwinnen.

Wat ook reden kan zijn om niet meer naar hun toe te gaan, hen te helpen, of gewoon op visite te gaan en waar men dan afhaakt met verdere hulp geven.

Boosheid is een negatieve energievorm, dat snapt en weet iedereen intussen wel. Je wordt boos vanwege een nare onrechtvaardige gebeurtenis of onrecht waarmee je wordt geconfronteerd. Of afspraken waar men zich weer eens niet houdt en wat dus boosheid oproept. Maar ook geld tegoed door verkoop of lening en het nooit betaald, terug krijgen, bestolen worden. Je voelt je boos om wat voor reden dan ook en kunt niet meer rationeel denken. Dan mag jij je laten helpen je emotionele gevoelens onder controle te krijgen en je agressie kwijt te raken door therapeutische hulp. Je af te vragen wat jou triggerde en deze onderliggende pijn oplossen. Soms komt dat uit je kinderjaren. In je Aura ligt alle energieën en emoties op geslagen.

Als jouw Ego heel erg geraakt is, voel je alleen maar en denk je niet na over de consequenties. Mensen zijn bevriend met je uit onderdrukte angst en blijven bij je als je in een relatie zit. Niet uit respect en liefde, maar uit pure overlevingsangst. Je bent immers boosaardig.

Misschien heb je een Demon, een negatieve entiteit, of een satanisch wezen in je aura. Misschien weet je het zelf nog niet. Zoals zovelen het nog niet van zichzelf bewust zijn wat hun beïnvloedt. Zij leven echter van jouw negatieve energie en zullen proberen jouw boos te maken. Zo zuigen ze je leeg.

Negatieve emoties slaan meestal op in de organen van je lichaam. Denk maar eens over hoofdpijnaanvallen als je getriggerd wordt en je tot boosheid laat verleiden. Of hele flinke maagpijn door een maagzweer die je produceert, nierfalen of klier pijnen. Zo zijn er vele voorbeelden te noemen. 

Ook als mensen in jouw omgeving boos zijn, kan deze negatieve energie in jouw lichamen gaan vast zitten en schade veroorzaken. Veel mensen kunnen, zonder dat ze dat zelf beseffen, boosheid energie naar anderen sturen. Vaak naar familieleden of met wie ze een sterke band hebben. Zeker door je eigen kind, kun je moeilijk herstelbare boosheid oproepen, maar alles is te vergeven en te overwinnen. Boos worden is menselijk, boos blijven niet. Jezelf onder controle brengen is belangrijk.

Overwin jezelf met liefde en wijsheid, laat de Ego pijn los.

Je laten helpen om een normaal sociaal menselijk wezen te worden en te zijn, die sympathiek is en geliefd, in echte vriendschap en omgang. Tel dus eerst eens tot tien en verwerk je emoties in je gevoelens. Of nog beter, blijf helemaal uit je negatieve emoties.

Het gaat er om deze negatieve energieën weer uit je lichamen te krijgen, dat kan met meditatie, Magnetiseren, Reiki en Dendera massage.

Je kan bij ons de cursussen leren of bij Martin een consult nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.