ik wil regelmatig avonden organiseren voor mensen die hier me te maken heb gehad

 

Ik heb zelf 3 bijna doodervaring gehad, de laatste in 2007

de eerste in 1989 de tweede in 1999.

De eerste keer kwam ik in een hele mooie, Grieks achtige, wereld. Ik werd in een tempel binnengelaten, er werd mij verteld waar ik was en dat ik niet terug naar de aarde zou gaan, op dat moment begreep ik dat ik overleden was. Ik zei, ik wil terug, na een lange discussie, hebben ze me op een stenen tafel gelegd, ze deden hun handen boven me en ik ging weer terug naar mijn lichaam.

Het hele gebeuren heeft volgens mij een half uur geduurd, het was geen droom, geen hallucinatie, geen uitreding of iets dergelijks. Deze maakt geregeld zelf mee. Vanaf 1983 mediteer ik, doe ik uittredingen e.d.. Een bijna doodervaring is iets heel anders. In de loop van de jaren ben ik vaak aan de andere kant geweest, ik kan mijn hele leven al met overledenen praten en ben paranormaal bij geboorte

Pas na mijn 2e ervaring begreep ik, dat de eerste keer ook een bijna doodervaring was geweest, bij de derde keer ben ik 3 dagen in de tunnel heen en weer gegaan, in de hemel en op aarde geweest. Dit was een mooie en spannende ervaring. Mijn belangrijkste reden om op aarde te blijven, was Marco, mijn zoon. Ik wou niet dat hij zonder vader zou opgroeien, mijn vader is overleden toen ik 10 was.

Tijdens mijn tweede ervaring kwam ik weer in de tempel en werd mij een hoop verteld. o.a. de oorzaak van het overlijden, het was een allergische reactie.

De 3 keer was het ook zo iets. De priesters van de hemelse tempel hebben mij toen heel veel uitgelegd, ook waarom ik mocht kiezen dat ik weer terug mocht en andere mensen niet. Ik ben ooit in een Egyptische tempel (die van Abydos) ingewijd en tijdens deze inwijding de dood overwonnen. Dit betekend niet dat ik nu onsterfelijk ben wel dat ik de tijd van mijn dood kan beïnvloeden.

De tempel van Abydos diende om mensen die overleden waren terug te brengen naar de juiste werelden in de geest. Dit ware Priesters & Farao's, de fysieke lichamen werden daar gebalsemt en de ziel werd naar de andere werelden gebracht, ingewijde priesters gingen in die reis mee in een vorm van uittreding, dit kan ik ook. Door de inwijdingen in die tijd kan ik ook nu met verledenen praten en begeleiden. Het begeleiden doe heel zeldzaam, alleen gedaan met mijn moeder en nog iemand.

Ben in de loop van de eeuwen in veel meer ingewijd, voor mij ben ik een persoon met vele levens

 

Tempel van Abydos, Egypte

 

HPIM0639

 

inwijdingsruimte in de tempel

 

HPIM0668