Workshop: 'Time management van de Ziel' – Asmodël


“Time management van de Ziel is het begrijpen dat je Hogere Zelf en de Born van het leven (God),  ‘de timing’ van alle gebeurtenissen in je leven(s) overeengekomen zijn”.

De Serafijn Asmodël,  engel van geduld en Kosmische Liefde brengt mysterieuze ervaringen in je leven en heilige kennis over het universum. Hij brengt geestelijk geduld, harmonie, innerlijke rust en gevoel van evenwicht in je leven. Helpt je met geduld om duidelijk te zien en te zoeken naar oplossingen. Hij vult je met voorzichtigheid en leert ‘het belang van tijd’ in de ontwikkeling van je plannen. Deze prachtige engel rijkt je een methode aan om in de ‘flow’ van je eigen leven te staan.

Zaal open: 11,30 uur start 12 uur tot 17 uur met uitloop tot max 18 uur
Kosten: 95,- nu voor maar 60,- euro
Inbegrepen: Werkmap, CD met de betreffende meditatie, Materialen, Luch

De middag ziet er als volgt uit: collage diana 219 600
We starten met uitleg van:
- 'Time management van de Ziel'
- creativiteit (uitleg)
Pauze (lunch)
- Een korte meditatie om in rust te komen
- het maken van een meditatie/healings-board
- uitleg van je creatie

Tijdens deze middag waarin jij centraal staat, werken we er aan om je in contact te brengen met jouw innerlijke wijsheid en de obstakels die je in de weg staan zoveel mogelijk zichtbaar te maken en te verwijderen.
Hierbij krijg je de gelegenheid om nieuwe inzichten en informatie over jezelf te ontvangen en om oude vastzittende patronen te veranderen.
Je maak een collage, een combinatie met plaatjes uit tijdschriften en teksten die je vervolgens op een A3 ondergrond plakt. Deze A3 heeft een afbeelding van een Zonnebloem die je dan ook (gedeeltelijk) in kan kleuren. Zelf inkleuren zet bepaalde energieën in werking die een helende uitwerking hebben. De kunstvorm van collage (knippen/schuren en plakken) is heel toegankelijk voor iedereen je hoeft geen speciale talenten te hebben.